Gratis verzending

Thanatos en Eros zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Eros
Wat ik van mijn vader geleerd heb over mannen

Mannen zijn onbetrouwbaar. Mannen slaan, zijn zwak en kunnen niet staan. Ze kunnen niet verbinden en laten makkelijk los. Mannen zijn walgelijk.

Wat ik van mijn vader geleerd heb over vrouwen

Vrouwen zijn in staat zichzelf te verliezen voor het uiterlijk en de aantrekkelijkheid van een man. Ze buigen voor mannen. Vrouwen stellen zich dienstbaar op en zullen voor mannen werken. Alles staat in het teken om die man te behouden. Vrouwen beschouwen mannen als een God en zichzelf als niets.

Wat ik van mijn moeder geleerd heb over mannen

Mannen geven bevestiging, zodat jij kan bestaan. Er is niets belangrijker dan het hebben van een man. Zorg dat je gezien wordt door mannen, vraag aandacht op iedere mogelijk manier. Mannen hebben macht en gezag en daarom hebben mannen het recht om geweldadig te zijn. Mannen staan altijd op nummer 1.

Wat ik van mijn moeder geleerd heb over vrouwen

Van mijn moeder leerde ik dat er ook vrouwen zijn die moeder zijn en onverbonden met hun kind kunnen leven, omdat de bevestiging van mannen belangrijker is. Vrouwen zijn ondergeschikt aan mannen. Ze doen alles wat mannen willen, zelfs als het ten koste van het kind gaat. Vrouwen blijven oppervlakkig en zijn afhankelijk van mannen.

Dat heb ik niet aangenomen. In een staat van leren- heb ik ervoor gebogen en mijn script herschreven.

Eros

Niemand was veilig voor Eros, de zoon van Aphrodite en Ares. Met zijn pijl en boog schoot hij de liefde in het lijf van mensen. Hij is de mooiste God, omdat hij de mooiste gevoelens losmaakt.

Levensdrift (eros), zoals Sigmund Freud dat noemt dat tegenover de doodsdrift van Thanatos staat.

Thanatos en Eros zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder Thanatos is er geen Eros. Zonder mijn Thanatos was het onmogelijk geweest om mijn Eros te ontmoeten. Waar een ander stopt, ga ik door. Waar een ander blijft liggen, sta ik op. Mijn Eros is mijn oergevoel en het interesseert me geen moer wat anderen daar van vinden. Eros overheerst mijn leven. Het is mijn drijvende kracht- mijn macht tot geluk. Door mijn Eros, ga ik voor mijn dromen- sta ik voor mijn dromen. Eros is mijn instinct. Eros bemint en is dierlijk. Eros geeft me mijn vitaliteit- soms in strijd met Thanatos. Mijn levensdrift is Liefde; beminnen, voelen en kroelen. Mijn kracht is mijzelf laten beminnen alsof ik nooit gekwetst ben. Mijn lichaam deel ik niet zomaar- dat doe ik alleen in het bijzonde

JOUW MENING TELT...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

follow me on 
contact
Avenue Carnisse 221 / 2993 MD / Barendrecht
Copyright © 2022 All Rights Reserved
Heb je een vraag? chat met mij